Hármasban, Somamamagésa?

Húhúhúhúhú, de kiakadtam! Olvastam az nlc-n egy cikket Somától, és mivel ott nem volt fórum, h beszóljak neki, hát megteszem itt. Hogy csak úgy nyekken.
Szóval, egy 5 éve párkapcsolatban élő leányzó írt a nagy megmondóasszonynak, h a pasija szeretné kipróbálni a szexet hármasban - nő bevonásával, természetesen. A leányzó tart ettől, tele van kételyekkel, kérdésekkel, hát, pont a legjobbhoz fordult.
Mamagésánk először is elmélkedett egy sort arról, h nem birtokolhatunk senkit, még a párunkat sem, sem annak gondolatait, sem vágyait stb., így aztán ha a pasi erről fantáziál, akkor a leányzó nem tehet semmit, még ha megfeszül, akkor se. Ha itt abbahagyta volna, még nem is lett volna gond.
A pasi e vágyát vagy megéli, vagy szublimálja, vagy elfojtja, ám ez utóbbi 2 esetben akár gond is lehet, int minket mamagésa, ugyanis "valamit meg kell élni, különben betegíteni fog, ha nem tesszük meg". Tehát, szegény-szegény pasi, még a végén belebetegszik, ha a csúnya rossz prűd konzervatív barátnője nem teljesíti a vágyát. Következzen egyperces néma vigyázzállás minden pasiért, akinek a barinője nem hajlandó hármasban, ezért elfojtott vágyai miatt előbb-utóbb beteg lesz.
Ezt követően Soma megnyugtatja a kétségbeesett delikvenst, nem is olyan nagy baj, ha a pasi esetleg másutt, más nőkkel elégíti ki ezt a vágyát, mert "feldobottabb, felszabadultabb lesz a kedvesed, és ezt az élményt hazaviszi neked, új színeket, ízeket, friss szenvedélyt hozva a kapcsolatotokba. Hacsak a gyanakvásoddal, féltékenységeddel, görcsös birtoklásoddal meg nem fojtod őt, pokollá téve mindkettőtök életét. Márpedig a szeretet arról szól, hogy örülünk annak, amitől a másik boldogabb, teljesebb, szabadabb, szárnyalóbb, kiteljesedettebb." Ezt gésanéni egy költöi hasonlattal is megfejeli, melyben a a férfiút egy madárhoz hasonlítja igen érzékeletesen, amely akkor boldog, ha szárnyal, ellenben, ha kalitkába zárják, akkor meg szomorú lesz, és ezt nyilván a csúnya rossz prűd konzervatív barátnő sem akarhatja. Hadd szárNYALjon az a madárka mindenfelé szabadon! És Soma szerint egy ilyen a félreszárnyalás egy biztos, stabil lábakon álló, érzelmileg erős kapcsolatot nemhogy megrontana, hanem még meg is erősíti, mert ha igazi a szerelem és az összetartozás, akkor azt egy másik emberrel való örömszerzés nem gyengítheti, sőt! Hacsaknem a delikvensnek kevés az önbizalma, mert abban az esetben próbálja magához  láncolni a partnert, és akkor kalitkaeffektus, szárnyaszegett madár, és tél, és csend és hó és halál.
Mivel a levélíró említi, maga is vágyna arra, h kipróbálja egy másik lánnyal, Soma elmélkedik egy sort az ösztön-énről és a szuperegóról (lám, pszichológiailag milyen művelt is ő), majd a tantraszexről is, melyben már advanced szinten van (nyilván, ezért is nevezi magát gésának).
Végül javasolja a levélírónak a kineziológiai oldást, nem értem, a Helliger-féle családterápiát miért nem, hisz Soma minden cikkét e kettő ajánlásával zárja:P

Összefoglalom, mi jött át ebből nekem. Tehát, ha bármi olyasmire vágyunk, amit a párunk nem tud megadni, nyugodtan keressük azt máshol, ettől a kapcsolatunk jobb lesz, és mi magunk is kiteljesedünk, és egyébként is muszáj ezt tennünk, mert különben belebetegszünk. Aki nem engedi el a párját ilyen kalandozásokra, az csúnya rossz prűd konzervatív, magához akar láncolni vkit, akit amúgy sem birtokolhat, szégyellje magát, és a madárka kiröppenése után kösse fel magát a kalitka rácsára.

Még pár személyes gondolat. Tény, h a legtöbb pasi vágyik rá, h kipróbája hármasban, persze 2 nővel. Nincs is ezzel gond, amíg nincs párkapcsolatban, addig azzal és úgy, ahogy akar. No de kapcsolatban azért, hogy is mondjam, más a leányzó fekvése. És mi van, a nő 2 pasival próbálná ki? Felteszem, vajmi kevés faszi lelkesedne a gondolatért, h a harmadik még egy pasi legyen. Egyikük se nézné végig szívesen, h a nőjüket egy másik férfi is megcsinálja. Ugye-ugye. Sokan nők is így vagyunk ezzel. Nem esne jó végignézni, h a pasink másvkivel is azt csinálja, amit velünk. Lehet, h csúnya rossz prűd konzervatív vagyok, meg is lehet kövezni érte, de sztem egy kapcsolatban egy hálószobában bőven elég 2 ember. Így is elég sokmindent lehet csinálni...:)
Ha pedig ez egyik félnek kevés, akkor lehet szakítani, és keresni mást.
Másrészről pedig, mindent inkább, egy másik nővel erotikus kapcsolat. Fürödtem együtt többször Legeslegjobb Barinővel, és szépnek találom egy jó sikerült fotón a meztelen női testet, de hidegrázást kapok a gondolattól, h egy másik nő nyalja a puncimat. Vagy én az övét. Nem, nem. Bár ez mostanság mintha divat lenne, lehet, h az igazán trendi nők már mind túl vannak ezen, és én ciki vagyok, meg lúzer is, de akkor ez van, ezt is vállalom.
Csak egyvalamit ne: ne legyek már önző dög, megbéklyózó, megbetegítő, kalitkába záró hárpiasárkány, csak mert nem értek egyet azzal, h teljesen normális, sőt, üdvös, ha pasi mástól kapja meg azt, amit otthon nem.
K.

(Megj.: Ha vkit érdekel a teljes Soma-cikk.)