Csocsó és mosogatás

Lám-lám, nem csak Allan Pease-től lehet megtudni okosakat, hanem részeg kollégáktól is.
Jól sikerült a tegnapi mulatság (leszámítva, h eü. okok miatt hamarabb haza kellett mennem), és hatására talán majd jobban összekovácsolódunk az újakkal (az alkohol nagy közösségteremtő erő).
Csocsóztunk, az egyik új sráccal voltam párban, nemtom, mi alapján gondolhatta, h én jó választás vagyok, mindenesetre hamar bebukott velem, épphogy nem másztunk. Pedig akkor legalább villanthattam volna, abban ugyanis jó vagyok. (Sok meccset vesztettem már nullára.) Valaki tegnap azt mondta, a csocsóban az zavarja, hogy oké, hogy meg kell markolni a rudat, meg rúgni a labdát, de hogy a rudat mindeközben húzogatni kell, az neki már sok. Nos, én a megmarkolással meg a húzogatással még elvagyok, nekem a labda eltalálása okoz némi(?) nehézséget. Épp ezért szeretek elöl lenni, ha négyen játszunk - ott ugyanis matematikailag több esélyem van, hogy eltaláljam a labdát. Ráadásul a térlátásom sem az igazi, be kell hajolnom, hogy egyáltalán lássam a labdát, egyszóval hozom a vakegér-figurát (igaz, Nyuszi?:), az meg ciki. (Dekoltált felsőben még inkább. Tényleg nem azért hajolok be.)
A vesztes meccs örömére váltottam még pár szót a sráccal, és már nem emlékszem, hogyan, de valamire megjegyezte, hogy legalább olyan jól tudok mosogatni, mint egy másik kolléganő. Nem értettem a dolgot, egy pillanatra átvillant az agyamon, ezzel tán azt akarja mondani, ezután majd mosogassam én a tányérját, de aztán megmagyarázta. Ha bent a dolgozóban mosogatunk a konyhában, akkor háttal állunk az asztalnak, ahol időnkét fiú kollégák is ülnek, akik észrevették, h mosogatás közben a kolléganők feneke finoman bemozog. (Basszus, ezt eddig soha nem vettem észre, de kipróbáltam, tényleg!) És ők ezt a lehető legnagyobb élvezettel nézik. Valaki rosszalló megjegyzést tett, mire a kolléga közölte, a legtöbb pasi ezt csinálja, ő meg nem áll neki álszenteskedni, hogy jaj, én nem, jaj, én nem.

Basszus. Nem fogok már tudni egy jót mosogatni odabent:) Mindig ez fog eszembe jutni!
K.