10 dolog, amit az introvertáltak utálnak az edzőteremben

1. Hogy nem tudunk elég korán, vagy későn menni ahhoz, hogy egyszer, csak legalább egyetlenegyszer egyedül legyünk. Csak néhány percre legalább. Hogy miért? Leginkább a további pontok miatt.

2. Megvetően nézel. Nem tudjuk, miért.

3. Indokolatlanul közel jössz, pedig lenne még bőven hely.

4. Felteszel egy kérdést, amikor csak ketten vagyunk egy helyiségben. De nem nekünk címezve, hanem csak úgy általánosságban, és mégis tőlünk várod a választ.

5. Ha elfoglalsz egy gépet, két széria között nagyon hosszan dumálsz a haveroddal/csetelsz a telefonodon, és nekünk meg kell kérdezni tőled, hogy sokáig leszel-e még ott. Te pedig foghegyről válaszolsz.

6. (még rosszabb) Ha te az egyik padon/gépen hagyod a telefonod/törülköződ/mittudoménmidet, aztán eltűnsz, és nem látjuk, hogy kihez tartozik a cucc. Így még csak meg sem tudjuk kérdezni, kié, és hogy elvinné-e a fészkes fenébe onnét meddig lesz még éppen ott.

7. Odajössz, és lekezelően osztod az észt arról, hogyan is kellene szerinted szabályosan végrehajtani a gyakorlatot. Pedig nem kérdeztük a véleményed.

8. (még rosszabb) Ugyanezt úgy csinálod, hogy közben kijelented, hogy ahogy most edzünk, annak az égvilágon semmi értelme nincsen.

9. Hangosan beszélgetsz a haverjaiddal, és közben röhögtök úgy, hogy vagyunk a teremben még jó páran, akiket a legkevésbé sem érdekel a topik.

10.Bunkó megjegyzéseket teszel másokra. (Szerintem ezt az extravertáltak is utálják.)

introfutopad.jpg