Új feature a dosszién

Aki mostantól idelátogat, láthatja, milyen újítást vezettünk be mától. Felcímkéztem a blogot, mert más blogokon láttam, hogy a felcímkézés jó. Próbáltam viszonylag tág halmazokat találni, bár azért nagyjából homogéneket, kevés átfedéssel, máskülönben nincs értelme a címkézésnek.
Az első és legfontosabb, hogy az Attila címke azokat a bejegyzéseket gyűjti össze, amelyeket Attila írt. Így, ha valaki csak az ő bejegyzéseire kíváncsi, könnyen és gyorsan tud szűrni. Egyszerűbb, mint a poszt végén mindig megnézni az aláírást... Az én posztjaimra nincs külön szűrés, én úgyis szignifikánsan többet írok.

E címkékből érdekes statikat is lehet(ne) csinálni. Mivel késő van, és én inkább már aludni mennék, csak pár apróság. Például, hogy az elmúlt fél évben kurva sokat írtam. (Jó sokáig is tartott átfutni és felcímkézni minden bejegyzést.) És bár hangsúlyozottan nem akarok rinyablogot csinálni a dossziéből, a legtöbb poszt mégis "nyígás" témakörben született. Ez az a címke, amikor nyavalygok. Aztán sok még a "szociál", ez, mint az várható, a szociális kapcsolatok témakörébe kalauzol. A többi címke meg önmagáért beszél. Szignifikánsan sok még a "női fecsegés", ez is gyűjtőhalmaz, sejthető, milyen jellegű bejegyzések kerültek ide. Sok még a sün is:)
A szex viszont meglepően kevés, tehát elvetek mindennemű vádat arra nézvést, hogy túlságosan szexorientált lennék!:) Na ugye!
K.