Nehezített pálya

A mai nap tanulságai a következőkben foglalhatók össze: "Az ördög és Chuck Norris nem alszik. Az ördög már álmos. Chuck Norris még nem!"

Lesz ma este mulatság, és én máris újra egyetemistának érezhetném magam, ha akarnám. Kiderült ugyanis, hogy holnap dolgozom, így, ha lenne vér a pucámban, holnap a szórakozóhelyről mehetnék egyenesen melóba. De hát nincs, így legkésőbb 11-kor, amikor éppen beindulna az élet, szedelőzködöm, és hazavitorlázom. Csak szolidan, csak öregesen. Semmi ereszd el a hajam, semmi meggondolatlan rövidezés, 2 sör, az is csak azért, hogy  a benne lévő lupulin jótékony hatásának köszönhetően nehogy túlstresszeljem a holnapot.
Csak az a fránya eső ne esne legalább.
Mi a fenét vonzottam én be az életembe, hogy mostanság ennyire a munka körül forog?!
Megírta a horoszkópom a Joyban, hogy vezető lesz idén belőlem. Meg akkor Mjudtiból is, mert ő is bika. Ezen már akkor is jót röhögtünk, pont mi nem vagyunk olyan pozícióban, h bármiféle vezető állás kinézzen nekünk. Meg azt is írta a nagy éves Joy-horoszkóp, h idén az élet több területén "nagy dolgok" lesznek kilátásban. Ennek főleg örülök, mert néha gondok vannak az emésztésemmel:P. Meg azt is írta ám, hogy idén "megfőzöm a Skorpiót". Mondjuk, a főnököm pont skorpió, de én mégiscsak inkább a rákot szeretném megfőzni. Pici fokhagymával, ha lehet.
Már 2 hete folyamatosan én kapom a Torkos Gizi-díjat. Azaz múlt héten megosztva Mjudtival. A Torkos Gizi-díjnak története van. Ha vkivel kibasznak odabent melóban, akkor nagyon sokat kell gépelnie, azt meg igazán senki sem szereti. Aki sokat gépel, az Gépíró Gizike, és mivel sokat gépelni egy idő után szívás, ezért szív, mint torkos borz. E kettő kontaminációjából született meg Torkos Gizi, a gépíró borz figurája, majd késwőbb kibővítve mindenféle melóbeli kibaszásra, a Torkos Gizi-díj annak, aki a legtöbbet szívott odabent a héten. Akartunk venni egy plüssborzot, hogy azt minden hét végén, egyfajta vándordíjként megszavazzuk valakinek, aki a legjobban rászolgált, de nem találtunk sehol sem plüssborzot. Így a díj csak virtuálisan létezik. Szeretném már továbbadni!
K.