Hülyenő

A női hülyeség határtalan.
De ha valaki mégsem értene egyet ezzel, akkor meg is indoklom, miért. Akkor határtalan, amikor egy férfiról van szó, elvesztenek minden kontrollt, és a józan eszüket leginkább. A legátlátszóbb hazugságot is elhiszik, mert el akarják hinni.
Szerintem minden nő előtt ismert jelenség (legtöbbünk valszeg saját bőrén is tapasztalta), hogy az addig érdeklődést mutató férfi egyszer csak, se szó, se beszéd, eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Minden előjel, és magyarázat nélkül lelép, majd hetek, hónapok múlva bukkan fel újra, és úgy tesz, mintha tegnap beszéltek volna utoljára, esetleg valami teljesen elképesztő magyarázattal rukkol elő.

A szituáció a következő volt: 35+-os nő (gondolná az ember, ennyi idősen már meglehetős élettapasztalattal) éveken át volt egy nős-sokgyerekes férfi szeretője. A férfi fűt-fát ígért, családelhagyást leginkább, aztán - meg fogsz lepődni - az egészből nem lett semmi. A férfi egy idő után ejtette a nőt, megunta, és újabb prédák után nézett, közben esze ágában sem volt elválni gyermekei anyjától. Azonban a munkájuk révén kapcsolatban maradtak egymással. A nő időközben újabb kapcsolatba kezdett.
Bő egy év múlva egy munkahelyi összejövetelen egymás mellett álltak, elkezdtek beszélgetni. Iszogattak, beszélgettek, a férfiban felidéződhettek a régi szép emlékek, mert megint fűzni kezdte a nőt, aki eleinte kicsit ellenállt, arra hivatkozva, hogy a férfi egy éven át szart a fejére. Erre a férfi a következő magyarázattal állt elő: - Azért nem kerestelek, drága, mert egyszerűen annyira kívántalak, hogyha csak meghallottam volna a hangod, elvesztettem volna a fejem, és tudom, hogy neked már új kapcsolatod van.
Csacsi szarka nem elhitte?...

Éljen a férfi, aki annyira kíván, hogy egy évig fel sem hív. Meg az idióta barom nő, aki mindezt beszopja.