Szexistennő-gyorstalpaló (18+)

Az áprilisi Joy hozza a teljes repertoárt, így az advanced szint eléréséhez azt kell megvenni. Házi használatra elég lesz az itt közölt kivonat is.
A teljességhez hozzátartozik, hogy a lapban ajánlottak egy részét Mjudtival helyben kipróbáltuk. Mármint, nem úgy. Csak együtt próbáltuk értelmezni, mindezt hogy kell elképzelni. Nehéz volt. Vagy csak mi vagyunk zöldfülűek.

Legyen ön is szexistennő a dossziéval!

1. Változzunk luxus örömlánnyá! Kellemest a hasznossal, gondoltuk mi, de a Joy lehűtött, nem pénzt kell kérni, hanem orális szexért  cserébe kérni kell a pasit, hogy jöjjön velünk bevásárlótúrára. Naná. Szopjon néha a pasi is.
2. „Zárd rá felváltva mindkét kezedet a páros péniszére, és csúszkálj rajta erős nyomással a makktól egészen a tövéig.” Ezt muszáj volt szó szerint idézni, mert úgy autentikus. Mi elpróbáltuk a mozdulatsort. A kezek mozgatási irányától függően vécépumpálásra vagy tehénfejésre emlékeztet. (Vizuális típusok vagyunk?)
3. Az ázsiai trükk úgy kezdődik, hogy ültesd a pasidat egy bambuszgyékényre, és ott akrobatikázz. Hehe, mikor majd feláll, olyan csíkos lesz a pucér segge, hogy napokig pukkadozni fogsz a röhögéstől, mikor eszedbe jut.
4. A hétköznapi tárgyak is részt kaphatnak az erotikus játékban (nem, nem a sörösüveg). A Joy azt javasolja, használjuk bátran az elektromos fogkefét és a mentolos szájvizet. Pontosan nem derült ki, mire. Jobb is.
5. Új, izgató pozitúrák kipróbálására rendszeresítsünk babzsákfotelt. Vazz, na de műbőrt?! Jól rá lehet izzadni, az egyszer biztos.
6. Még egy szó szerinti: „Fokozottan kényelmes, izgató és örömteli érzés a hátsónak: egy melegítő palack mosható plüss- vagy kötött huzatban.” Ez az, mindjárt jövök, papa, csak magam alá rakom a melegítőpalackomat, be nem fagyjon közben a picsám.
7. Az orgazmus intenzívebb lesz, ha enyhén oxigénhiányos állapot előzi meg. (Ez, mondjuk, igaz.) A Joy szerint a hőn áhított állapotot a következőképpen kell elérni: „Nyomd meg a partnered orrnyergét aktus közben, majd szorítsd egymáshoz az orrcimpáit”. Ez már elképzelve is annyira röhejes, hogy csak annyit tudok hozzáfűzni: remélheted, hogy a pasi nem orrol meg rád közben.
8. Hónaljszex. Be köll kenni a hónunk alját síkosítóval, majd a karunkat a törzsünkhöz nyomni, miközben a pasi bedugta alá a kukiját. A Joy szerint meg is kérdezhetjük, hogy a teljesen sima, avagy az enyhén borostás változat tetszik-e jobban neki. A Joy ígéri, soha nem tapasztalt gyönyörben lesz része a nőnek. Azt meg hogy? Mindenesetre, én maradnék a hagyományos változatnál. Az se rossz:)

Mára ennyi. Otthon ti is gyakoroljatok!:)

K.