Reklám

Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi. A dosszié, létezése óta először, reklámfelületté változott. Igaz, nagyon érdekes programot kínál!

Május 31-én, szombaton 9-től nyílt nap lesz a Petőfi laktanyában, amely a Fehérló utcában található. Lesz bemutató (sármos katonabácsik mindenkinek bemutatnak), meg minden egyéb móka, gyerekeknek arcfestés hennával, felnőtteknek ugyanez sörrel (belülről hat), virsli és vursli, igazi majálishangulat. Lehet lövöldözni vaktában honvédségi fegyverekkel, fel lehet mászni a harckocsikra, katonazenekar fog zenélni, és motoros bemutató is lesz (katonabácsik motoron ülve is bemutatnak:). Az ott dolgozó katonák napok óta keményen, ámde lelkesen készülnek a szombatra, néhányuk már teljesen leégett a tűző napon (arról nincs infó, hogy esetleges ápolásuk a helyszínen szóba jöhet-e:). Belépő nincs, gyerekeknek ezenfelül  is kedvezmény!
Jól hangzik, nem?
Mindenki menjen el!

(Privát kérdés: Az miért van, hogy a pasik hihetetlenül szexisek bírnak lenni egyenruhában? Katonák, rendőrök látványára teljesen rá vagyok izgulva, főleg, ha még bilincs is lóg az oldalukon, mmm...)

K.