Nem értem, nem értem

A sün, aki - részben önhibáján kívül - legtöbbször a peremre, a szociometrikus háló szélére sodródik, és ezért kifejlesztette magában  - legalább részlegesen, ám nagyon kíváncsi - a szemlélődő skillt, néhány dolgot nagyon nem ért.

1. Miért geciztek Rokicával? Kinek és miért jó, ha a nevében ír  - ahogy olvastam - nagyon csúnya dolgokat? Itt az internet, lehet névtelenül és büntetlenül beszólni csúnyákat, soha senki nem jön rá, ki ül igazából a billentyűzet mögött - de miért másvalaki nevében? Hogy úgy tűnjön, mintha... Miért? Mi járhatott az illető fejében? És utána meg volt magával elégedve?

2. Az miért van az, hogy sokszor undok, flegma dögöknek van kiterjedt baráti körük, népszerűek, szeretik őket, holott igazából flegmák és undokok - mindenkivel?

3. Az előzőhöz hasonló kérdés: és az miért van, hogy az önző egoistáknak, akiknek egyetlen (de tényleg) témájuk saját maguk, azoknak is nagy a népszerűségi indexük? (Persze, akárki mondhatná, a sünblogon a sünnek főleg a sün a témája, de mivel ez egy énblog, így többé-kevésbé védhető. Nem úgy társaságban!)

4. Ha valaki társaságban elkezd egy sztorit, ami azzal indul, hogy mennyire be volt állva, akkor gyakran olyasmiket mond, hogy fúú, akkor már volt bennem másfél üveg pálinka/egy üveg rum/két üveg bor, ami nyilvánvaló hülyeség? És miért nem szól közbe senki, hogy öreg, ettől a mennyiségtől egy ló is felfordulna, úgyhogy ne lódíts?!