Randiguru 2.

Érdemes-e dugni az első randin?

A Joy-Maxima-Glamour bűvkörében élők szerint valószínűleg érdemes akár az elsőn is, ha bejön a férfi, hiszen emancipált, modern nők vagyunk, a férfiakkal megegyező jogokkal, bátran mutassuk csak ki, amit akarunk, és vegyük el, ami jár nekünk. Arra a halovány ellenérvre, hogy ilyenkor aztán legtöbbször nem lesz folytatás, rögtön írja is a cikk az instant ellenpéldát: Ivett (26) is szexelt az első randin, mert annyira bejött neki a faszi, hogy egyszerűen nem bírt tovább várni, és lám-lám, azóta is együtt, boldogan, harmóniában. Mellette az illusztráció, kis képecske tompított színekkel, rajta lány félig elnyúló szájjal, lehúnyt szemmel, fejét oldalra döntve élvezi, ahogy a begerjedt férfi csókolgatja a nyakát, bizony, Ivett (26) is így csinálta az első vacsi után, és azóta is, bizonyám.
Arról aztán már nem ír a magazin, hogy ez ezen felbuzdult Niki (23), Éva (32) és Márta (37) is ágyba bújt az első randi végén, magát közben igen emancipált és modern nőnek gondolva, aztán a férfi soha többet nem kereste, nem hívta, a nő meg a barátnőinek mesélheti pityeregve, nem érti, mi történt, pedig minden olyan tökéletes volt.

Nem értem, hogy nálam jóval több élettapasztalattal rendelkező, tartós kapcsolatra ácsingózó nők miért szexelnek az első randin, amikor szinte biztosra vehető, hogy ebben az esetben nem lesz folytatás? Miért gondolja egy nő, hogyha egy férfit - deklaráltan - csak a pinája érdekli, akkor, ha megkapja, majd hirtelen érdekelni fogja a lelke is? Aztán meg jön a hiszti, hogy jaj-jaj, nem értem, hát annyira tetszettem neki, mi történt, miért nem hív, pedig minden olyan jó volt. Meg sem érdemel téged az a bunkó - vigasztalnak ilyenkor a barátnők, ahelyett, hogy megmondanák: drága szívem, ostoba voltál, megdugtak, továbbálltak, ennyit értél. Legközelebb legyen eszed.

OMG, engem hányszor tettek lapátra azért, mert nem dugtam a fickóval az első után. Majd hívlak, volt az elbocsátó szép üzenet, oszt soha többet semmi. Ahogy öregszem, egyre inkább világos, ha a faszi nem jelentkezik a randi utáni első (legfeljebb második napon), akkor soha nem is fog. Mehetek vissza a balettba ugrálni. De hát, annyi baj legyen. Ha a faszi többet nem hív, akkor legalább világos, hogy részéről ebben ennyi volt. Telefonszám töröl, és lehet továbblépni, úgysincs még komoly érzelmi kötődés, nem fog fájni. Ha meg hív, és lesz még sok-sok találkozó, akkor meg úgysem maradok szex nélkül. Ennyit talán megérni várni.
Az élet egyszerű, minek bonyolítani.