(Ennek vajon mi lenne jó cím?)

Az igazán jó bulikkal az a legnagyobb gond, h úgysem lehet visszaadni a hangulatát. Úgyhogy akár abba is hagyhatnám ezt a posztot.

A Poison még mindig üt, és nem is olyan rossz az a Bëlga. Hát, ha vki olyat tud írni, hogy

"De botrány, hogy nem tér ki a BTK
arra, hogy emberiség elleni bűntett a vébéká,
25 fölött kólát a borba
nem rak már senki, maximum az orrba."

az akkor jó.

Mindenesetre, kaptunk a nyártól még egy ajándék hétvégét, vagy még még inkább az ősztől, adott egy hétvégényi haladékot. Főleg, h ez a ma reggeli eső váratott magára, és nem szombat délben kezdett rá.
Egyébként meg ennyi alkoholt  én 2 hónap sem iszom össze, mint ott, tolhattam is befele az ásványvizeket, nehogy baj legyen.

Most meg van. És nem segít rajta az ásványvíz.

Update: Még szerencse, hogy -ahogy Mjudti fogalmazott- alkoholban oldódom. És tényleg, a jäger a tényleges lefejezést leszámítva minden másra gyógyszer. Például, fürdőruhára vetkőzni vadidegen, vagy egy-kétszer látott pasik előtt. Huh. Hogy átvettem a fürdőruhámat, annyira stresszelt, hiába piros pöttyös, hogy gyorsan meg kellett inni Legeslegjobb Bnővel egy jägert. Sőt, inkább rögtön kettőt. Az a biztos. Akkor már rögtön bátorra issza magát a Sünibaba, és ki mer menni a medencéhez. 3 után már az sem zavart, hogy hideg a víz, a negyedik után meg már az sem, hogy fröcskölnek. Az ötödik környékén meg már nagyon egyszerű az élet.